Jump to content

Sometimes i get so Horny

Sensualboy912

Recommended Posts

Sensualboy912

Sometimes i get so Horny when masturbating that i just want to get Fucked like a whore, but the problem is i have never been with a man, much less have a dick in my ass. Now i get so Horny that want to suck a random stranger with a huge dick and have him cum all over me face. Thats easy... but having a dick in my ass is kind of intimidating and i know it will hurt, so what do i do? 

gaydost56m

Merhaba,Bu

ilanı bir boşluğu doldurmak için değil, içimdeki fazlalığı – sevgiye, sıcaklığa, gerçekliğe dair fazlalığı – paylaşmak için yazıyorum. Yani bir ihtiyaçtan değil, bir taşkınlıktan, içimin taşıp birine akmak istemesinden...

Hayatım boyunca çok insan tanıdım, büyük sorumluluklar aldım, ağır yükler taşıdım. Fakat içimde hep, sadece kalbimi anlayacak, gözlerimin içine sessizce bakınca içimi hissedecek biriyle tanışma arzusu vardı. Yaşadıkça şunu anladım: Ruhun yaşı yok, ama kalbimin sesini duyabilecek biri genellikle 18–24 yaşları arasında oluyor. Çünkü o yaşlarda insan hâlâ saf oluyor, düş kurmaktan korkmuyor, sevgiyi unutmamış oluyor.

Bugüne dek hayatımda hiçbir zaman bir erkekle duygusal ya da fiziksel bir ilişkim olmadı. Bu arayış benim için ilk, özel ve derin bir bağın hayaliyle başlıyor. Bu yüzden bu ilan, sıradan bir çağrı değil; içten gelen bir sesleniştir. Bu bağın sadece sevgi, güven ve gerçeklik üzerine kurulmasını istiyorum. Ne acelem var, ne beklentim. Sadece gerçek olsun.

Aradığım kişi; duygusal, utangaç, narin ruhlu, incelikli, sevgiye hasret, içi sevgiyle dolu ama hâlâ paylaşacak yeri olan, kırılmamış, yıpranmamış bir genç. Fiziksel olarak fit, bakımlı, sade ama doğal bir etkileyiciliği olan; ama her şeyden önce gözlerine baktığımda içini görebileceğim bir şeffaflık taşıyan biri.

Yaşı 18–30 arasında olabilir, ama görüntü, ruh hali ve duygusal hali mutlaka 18–24 yaş hissini taşımalı. Taze, kırılgan, temiz, saf... İşte o ruhu arıyorum.

Ben; geçmişi, sorumlulukları, tecrübeleri olan ama bunların içinde kaybolmamış biriyim. Hâlâ sevebilen, hâlâ genç bir kalbin ışığını arayan bir adamım. Arayışım ciddi, içten ve gizli kalması gereken bir dostluk, özel bir bağ.

Bu ilan asla maddi bir beklentiyle ilgilenenler için değildir. Ne para, ne hediye, ne yardım... Bu tür yaklaşımlar kalbimi de, zamanımı da boşa harcar. Lütfen bu duyguyla yaklaşmayanlar hiç yazmasın.

Ben hâlâ inanıyorum: İçten bir "merhaba", iki insanın hayatını değiştirebilir. Eğer sen de bu satırların içinde kendini bulduysan, yüreğinde bu bağa yer varsa, yaz. Fazlasını konuşmak için zamanımız da olur, anlayışımız da, sevgimiz de...

Sözün özü: Çıkar değil, saf bir bağ arıyorum. Maddiyat değil, yürek peşindeyim. Ve bu kalp, ilk defa bir başka erkeğe samimiyetle açılmak istiyor. Bu yüzden bu, basit bir ilan değil. Bu, bir kalbin çağrısıdır.

On 6/23/2025 at 3:06 AM, Sensualboy912 said:

Sometimes i get so Horny when masturbating that i just want to get Fucked like a whore, but the problem is i have never been with a man, much less have a dick in my ass. Now i get so Horny that want to suck a random stranger with a huge dick and have him cum all over me face. Thats easy... but having a dick in my ass is kind of intimidating and i know it will hurt, so what do i do? 

Expand  

I was thinking about these same things, if you truly feel like doing, id say go for it, you have nothing to lose. It took me many years to finally find the courage to do it. But one night i decided that wnpugh was enough and found an older man to take my virginity, yes it hurt at first, but the *** changes very quick to bliss and pleasure.

tldr: go suck dicks, go give your ass to men, its fun

• Create New...