Personal details

Gender Female
Age 31
Status Single
Height 165cm
Orientation Bisexual
Eye colour Brown
Hair colour Redhead
Hair length Short
Nationality Swedish
Body Hair Shaved
Zodiac sign Cancer
Smoker No
Tattoos No

About me

Interested in:

I’m looking for:

Description:

Hej å välkomna!
Jag är ehmm...ja...

...alltid är det lika svårt att få sig själv att låta intressant. För det är ju inte ofta man tycker att man själv är intressant. Men för att samanfatta det hela så är jag en oftast glad tjej som pluggar Grafisk design och kommunikation på Mittuniversitetet. Har bara läst en termin hittils så blir kvar här åtminstone 2,5 år till.

På fritiden tränar jag när jag inte pluggar (tränandet händer oftare än pluggandet) träffar mina coola polare och slappar med mig själv :D Älskar att gå ut å äta eller ta en fika eller shoppingrunda.

Kommer ursprungligen från Sthlm (inga förutfattade meningar eller fördommar snälla!) Har bott i Västerås 1 år och pluggat där, och är nu som sagt i Sundsvall där jag trivs jättebra :) (Förutom att alla affärer stänger alldeles för tidigt).

Här på qx söker jag främst tjejer att lära känna, är inte intresserad av sexförslag, utan vill helt eneklt prata och träffa tjejer och se vart de bär.. haha :D Så alla sköna brudar är ytte

Interests

Gays.com gives you…


Many possibilities! There are plenty of beds to cozy up in or sex parties to try out. (enjoy sex outdoors? Then hop over to outdoor sex in ). Check out Men seeking Men.

Sara_Lindberg
icon-wio Sara_Lindberg uploaded a new photo
  • 25.02.2009 23:24:44
  • Female (31)
  • Sundsvall
  • Single
  • Sara_Lindberg